Torneig de Bàsquet Infantil

El Torneig de Bàsquet Infantil se celebrarà el 22 i 23 de desembre

27 de novembre, 2012

El dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre, els pavellons del CEM Marítim i CEM Claror acolliran la divuitena edició del Torneig de Bàsquet Infantil de Nadal organitzat per la Fundació Claror.

El torneig enguany arriba a la dinovena edició i seguirà el mateix format que l'any passat. Hi participaran setze equips, vuit de masculins i vuit de femenins, que composaran un cartell de luxe.

Nova web i seguiment del torneig via twitter
El nou web del Torneig de Bàsquet Infantil disposa d'un disseny més atractiu i visual. A més, inclou un espai dedicat a Twitter on podràs deixar-hi els teus comentaris i mantenir-te informat sobre les novetats d'aquesta competició. Per fer-ho només has de ser usuari de Twitter i fer-te seguidor del hashtag que hem creat especialment per al Bàsquet Safa Claror: #safaclaror

A més, també ens podràs enviar els teus tuits si en els teus comentaris hi poses #safaclaror

Format de competició del torneig
La competició es desenvoluparà al llarg de dues jornades i els partits es jugaran en dos pavellons per tal de poder acollir tots els enfrontaments dels equips.

El primer dia del torneig, el dissabte 22 de desembre, es jugaran els partits de les fases de classificació al pavelló del CEM Claror i també al pavelló del CEM Marítim. Els equips es dividiran en quatre grups, un dels quals jugarà al CEM Claror i la resta ho farà al CEM marítim. La segona jornada de competició, el diumenge 23 de desembre, es desenvoluparà íntegrament al pavelló del CEM Claror, on es disputaran les semifinals i la final tant masculina com femenina.

Cartell del torneig
El torneig comptarà amb un total de setze equips participants, vuit de masculins i vuit de femenins.

Infantil masculí: FC Barcelona, Joventut de Badalona, Catalana d'Occident Manresa, CB L'Hospitalet, JAC Sants, CB Tarragona, Safa-Claror A i Safa-Claror B.

Infantil Femení: Barça CBS, Basket Almeda, Salle Joviat, Femení Sant Adrià, JE Terrassa, CB Cornellà, Safa-Claror A i Safa-Claror B.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate