Torneig de Bàsquet Infantil

  Molt bàsquet, esportivitat i diversió

  23 de desembre, 2012

  Molt bàsquet, esportivitat i diversió. La jornada va transcórrer amb tota tranquil·litat i un ambient festiu ahir al CEM Marítim, on es van disputar un total de 18 partits entre equips vinguts d’arreu de Catalunya. Es va comptar amb una gran afluència de públic que va animar als jugadors en tot moment i una extensa participació als concursos de triples i two ball que es van anar organitzant al llarg de la jornada. El dia va començar amb el partit més disputat entre el Joventut de Badalona i el JAC Sants, però la resta de partits es van desenvolupar amb victòries més còmodes.

  Pel què fa al CEM Claror, a l’inici de la jornada es va poder veure un joc més erràtic, a causa dels nervis i la pressió. Cap al migdia, va arribar el moment de màxima intensitat amb el bonic duel entre el CB Cornellà i el Sant Adrià. Finalment, al vespre el cansament dels partits anteriors va fer acte de presència i va fer baixar el ritme. Tot i així, es van poder veure accions de més qualitat i alegria.

  Enhorabona als dos equips del SAFA Claror que van passar a les semifinals, que es disputaran al llarg del dia d’avui al CEM Claror!

  Recordeu que podeu seguir tota l’actualitat al Twitter #safaclaror.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate