Claror, més que Fitness!

Claror guardonat amb un accèssit al Premi Nacional de Fitness 2019 en el marc del 6è Congrés de Gestió de Centres Esportius

4 de juny, 2019

El dijous 31 de maig va tenir lloc la primera edició del Premi Nacional de Fitness, el el marc del 6è Congrés de Gestió de Centres Esportius, organitzat per Wuics, al CAR (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat. 

En el marc del punt de trobada de referència dels gestors de centres esportius, Claror va ser guardonat amb el segon accèssit en reconeixement per l’obtenció del segell EFQM 500+ ara fa aproximadament un any.

El guardó suposa un nou reconeixement a anys de feina de tota la organització en el camí cap a una clara aposta de diferenciació de l’entitat dins del sector esportiu.

Claror va esdevenir amb aquest reconeixement l’única entitat esportiva d’Espanya en disposar actualment d’aquest distintiu, que tenen 98 empreses més d’altres àmbits d’activitat empresarial. A Catalunya, només disposen d’aquest segell 12 empreses, entre les que destaquen entitats com La Caixa o Banc Sabadell.

Primer premi al projecte eSports Workout de Duet Sport

El primer Premi nacional del Fitness 2019 va ser pel grup Duet Sports i el seu projecte eSports Workout, la primera iniciativa de fusió de l’esport analògic i digital desenvolupada per la cadena de gimnasos espanyola.

Finalment, el primer accèssit va ser pels projectes docents impulsats per Vivagym “Universidad Vivagym", i per la beca “Talentum Vivagym”, de la mateixa entitat. El primer projecte engloba un màster en gestió d’instal·lacions esportives que pretén reforçar el seu compromís amb el desenvolupament del seu equip humà. En quant a la beca Talentum té per objectiu complentar la formació universitària dels estudiants apropant-los a l’àmbit laboral.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate