Can Caralleu, el teu club de fitness a Sarrià-Sant Gervasi

  Estrenem Ballet Fit! Vine a provar-ho i posant en forma ballant

  3 d'octubre, 2019

  Aquesta temporada a Can Caralleu incorporem el Ballet Fit a l'oferta d'activitats incloses a la quota Can Caralleu. Es tracta d'una innovadora disciplina basada en la tècnica del ballet clàssic i combinada amb elements de fitness.

  Aquesta activitat coreografiada dirigida intercala: treball cardiovascular, tonificació i mobilitat articular.

  Els horaris en que pots fer aquesta activitat a Can Caralleu són:
  ·  Dimarts a les 18.15h
  ·  Dimecres a les 17h
  ·  Dijous a les 9.30 i 9.15h
  ·  Divendres a les 10.30h

  BENEFICIS
  Millora l'elasticitat i la flexibilitat, afavoreix l'equilibri i tonifica el cos treballant la musculatura i esculpint-lo d'una manera elegant i harmònica com el dels ballarins.
   
  Combina tècnica de la dansa clàssica portada al costat més fitness. Ideal com a entrenament complementari per a X-FIT, triatletes i runners. Treballa la flexibilitat i millora el rendiment muscular.
   
  ESTRUCTURA DE LA SESSIÓ
  La sessió de Ballet Fit té una durada de 60 minuts, estructurats de la següent manera:
   
  · Ballet Barre 20': seguint els exercicis de barra tradicionals del ballet, consisteix en activar el cos en la seva totalitat, treballant flexibilitat, equilibri i tonigicació muscular.
   
  · Cardio Ballet 15': alt rendiment de cardio, basat en senzilles coreografies. Treballa la resistència, millora la capacitat pulmonar i cardiovascular, afavoreix la coordinació, crema calories i allibera toxines i greixos acumulats.
   
  · Floor Ballet 25': és el lob més artístic, ja que permet expressar-se a través dels moviments més elegants del ballet. Exercicis inspirats en els estiraments del ballet, el ioga o el pilates. Es treballa la musculatura interna de punts com core, glutis o braços.
   
  Per finalitzar la sessió, es realitzen exercicis de flexibilitat i relaxació que milloren les funcions vitals de l'organisme.
   
  A QUI S'ADREÇA
  Ballet Fit és una nova tendència esportiva que no requereix experiència ni coneixements previs en ballet clàssic, apte per a totes les edats, sexes i condició física.
   
  Es considera, a més, l'entrenament complementari adequat per l'entrenament funcional, per a triatletes i runners, ja que permet treballar la flexibilitat i millorar el rendiment muscular.

  Thi esperem!

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate