Claror, més que Fitness!

Claror col·laborem en la III Jornada de Càncer de Mama i Qualitat de Vida “Entre Nosaltres”

30 d'abril, 2019

El dissabte 4 de maig, l’Hospital i l’Institut de Recerca de Sant Pau (IIB Sant Pau) i l’Hospital del Mar organitzen la III Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama, “Entre Nosaltres”, al Recinte Modernista de Sant Pau.

La Jornada té un doble objectiu. El primer, promocionar totes aquelles activitats que puguin retornar la qualitat de vida a les pacients que han patit càncer de mama. El segon, recaptar fons per desenvolupar la segona part d'un estudi -iniciat l’any 2015 a l’Institut de Recerca de Sant Pau- que analitza l’impacte socioeconòmic del càncer de mama en les nostres pacients per tal de poder millorar el seu benestar diari.

Participació de Claror
A Claror estem molt implicats amb tots dos hospitals amb qui tenim un Conveni de col·laboració mitjançant el qual organitzem activitat física supervisada a les dones que han patit càncer de mama.

Concretament amb la Jornada, tres dels nostres professionals del Claror Cartagena durant a terme diverses activitats:

  • Divendres 3 de maig, a les 17 h, als Jardins de l'Hospital de Sant Pau, el nostre fisioterapeuta Pedro Mulero, dinamitzarà exercicis per a dones que pateixen càncer de mama.
  • Dissabte 4 de maig, a les 9 h, Caminada Solidària conduïda per la tècnica del Claror Cartagena Lidia Estivill. La caminada és oberta a tothom. Punt de trobada: avinguda Gaudí-Provença (8.45h)
  • Dissabte 4 de maig, a les 11 i a les 13.30 hores: taller sobre Incidències i beneficis de l'exercici físic en el càncer de mama, a càrrec de la Neus Vives, metgesa del Claror Cartagena.

Les activitats de la Jornada són obertes a tota la ciutadania. Podeu consultar el programa i inscriure-us a:

www.santpau.cat/entrenosaltres

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate