Can Caralleu, el teu club de running a Sarrià

Reobrim les inscripcions al Cros de Muntanya, afanya't!

13 d'abril, 2015

Un cop acabat el període de renúncia per córrer el Cros de Muntanya de Can Caralleu el proper 9 de maig, hem reobert les inscripcions dels dorsals que han quedat lliure.
 
Si estaves inscrit pel 21 de març vas rebre un correu on t'indicàvem que era imprescindible comunicar abans de diumenge dia 12 d’abril si es volia guardar la inscripció per l’any següent, enviant un correu electrònic a cros@cancaralleu.cat. En cas de no respondre entenem que es participa el dia 9.
 
Si ets abonat de Can Caralleu has d'inscriure't presencialment a la recepció del club. El preu és de 10 euros si disposes de xip propi o de 12 euros si no tens xip.
 
En cas de no ser abonat de Can Caralleu, el preu de la inscripció és de 15 euros si es disposa de xip propi i de 17 euros sense xip, i només cal omplir la butlleta d'inscripció i fer el pagament on line.
 
 
No s'acceptaran butlletes impreses a la recepció del centre. El termini d'inscripció estarà obert que s'exhaureixin els dorsals disponibles.
 
Per a qualsevol incidència referent a la inscripció posa't en contacte amb nuri@championchip.cat
 
Entrega de dorsals
Vine a recollir el teu dorsal el divendres 8 de maig de 8 a 20h i el mateix dissabte 9 de maig de 8 a 9.30 hores a Can Caralleu (carrer Esports, 2-8).
 
Si et vols inscriure afanya't, no hi ha gaires places!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate