El Cros de Can Caralleu acumula 556 participants

  Jordi Garcia i Florence Bertholet guanyen en 15km i Yago Raventós i Pilar Jiménez en 7,5km

  9 de maig, 2015

  Aquest dissabte 9 de maig Can Caralleu ha acollit la quinzena edició del Cros de Muntanya, la cursa de trail running més important de la ciutat de Barcelona. La cursa ha comptat amb la participació de 556 atletes, 430 en el circuit de 15km i 126 en el de 7,5km. La jornada s’ha desenvolupat en un clima favorable en que la el sol ha fet acte de presència durant tot el matí.
   
  Jordi Garcia i Florence Bertholet guanyen la cursa de 15km
  El guanyador de la cursa de 15 kilometres d’enguany en categoria masculina és Jordi Garcia Ruiz (dorsal 129). El corredor del club Ac77-Dinadax ha passat el primer per meta amb un temps de 1:08:15 i amb aquest triomf ja acumula tres campionats al Cros de Muntanya de Can Caralleu (2015, 2014 i 2013). En categoria femenina la guanyadora és Florence Bertholet (dorsal 41, club Runners Sant Adrià) que s'ha imposat amb una marca de 1:29:11. 
   
   
   
  Yago Raventós i Pilar Jiménez guanyen la cursa de 7,5km
  El guanyador de la cursa de 7,5 kilometres d’enguany en categoria masculina és Yago Raventós Domènech (dorsal 488). El corredor del club La Cabra Montesa s'ha imposat clarament amb un temps de 0:35:32. En categoria femenina la guanyadora és Pilar Jiménez Almarcegui (dorsal 476) que amb una marca de 0:43:33 no ha tingut rival. 
   
  Yago Raventós  Pilar Jiménez
   
   
  Pau Salomó i Clara Vilalta guanyen el tercer Cros infantil
  Durant el mateix matí, s’ha celebrat el Cros Infantil, la cursa per a nois i noies nascuts els anys de 3r, 4t, 5è, 6è de primària i 1r i 2n d'ESO. En la categoria femenina s'ha imposat Clara Vilalta mentre que en la masculina el millor ha estat Pau Salomó. Hi han participat un total de 29 nois i noies. 
   
  Éxit de participació de la Caminada popular!
  Coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, també s'ha organitzar la Caminada Popular que transcorre per part del recorregut del Cros i que ja suma la seva quarta edició. La distància a recórrer és d'uns 8 quilòmetres.
   
   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate