Can Caralleu, el teu club de fitness a Sarrià

Aquest estiu ens renovem per a tu: nous vestidors i saunes i més pistes de pàdel!

22 de juny, 2015

A Can Caralleu volem que la teva estada al club sigui el més satisfactòria possible, i per això aquest estiu renovem els vestidors de la piscina blava, fem una nova sauna i un nou bany de vapor i ampliem amb tres pistes de pàdel noves.
 
Les obres comencen el 22 de juny i està previst que finalitzin el 31 d'agost.
 
Vestidors d'abonats de la piscina blava
 
Aquests vestidors es renoven totalment i es fan més grans i confortables. S'amplien el nombre d'armariets i de dutxes, seguint la línia dels vestidors de la zona de fitness.
 
L'alternativa d'ús durant les obres seran els vestidors P1 i P2, situats a la zona de la piscina verda, i els armariets d'ús puntual estaran situats dins uns mòduls provisionals.
 
Els abonats que tenen un armariet llogat en els vestidors blaus, durant l'estiu no podran gaudir-los, però el recuperaran el mes de setembre. Per temes de logística us preguem retireu les vostres pertinences abans del 21 de juny. També us informem que al mes de juny ja no us cobrem la quota d'aquest servei, que queda en suspensió fins al setembre.
 
Nova sauna i bany de vapor
 
Les noves instal.lacions de sauna i bany de vapor s'ubicaran fora dels vestidors i s'hi accedirà des de la piscina blava.
Seran dos espais amplis i mitxes amb novedoses prestacions de llums i ambientació.
 
Més pàdel: 3 pistes noves
 
Aquest estiu també guanyem en el pàdel. Tindrem 3 noves pistes, per millorar l'oferta en aquest esport i augmentar la disponibilitat en el lloguer de pistes.
 
Us agraïm la vostra col.laboració durant aquest període, amb la vista posada en gaudir d'uns nous i millors espais al setembre. smiley

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate