Cros de Muntanya de Can Caralleu

Tot el que has de saber si corres el Cros aquest dissabte 9 d'abril

5 d'abril, 2016

Si t'has inscrit al Cros de Muntanya d'aquest dissabte 9 d'abril, no et pots perdre aquestes últimes recomanacions que et fem des de l'organització.
 
Recollida dorsal i bossa del corredor
Vine a recollir el teu dorsal el 6, 7 i 8 abril de 8 a 20 hores a la recepció de Can Caralleu o el mateix dissabte 9 al pavelló, des de les 8 hores i fins a mitja hora abans de cada cursa.
Hem exhaurit tots les places disponibles tant en el circuit de 15 quilòmetres com en el de 7,5 quilòmetres i no es permeten fer canvis.
 
Horaris de les curses
10.00 hores Cros de 15km
10.15 hores Cros de 7,5km
10.30 hores Cros Infantil
 
Previsió meteorològica
Consulta la previsió meteorològica per al dia de la cursa. Així podràs escollir el millor material per afrontar la carrera.
 
Vine amb temps i en transport públic
El Centre Esportiu Municipal de Can Caralleu està al carrer dels esports número 2-6. Per arribar a Can Caralleu és millor agafar transport públic ja que és difícil trobar aparcament si vens amb vehicle privat. 
En autobús: 66, 60 i V3.
En Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: l'estació més propera és la de 'Reina Elisenda'. Està a 15 minuts caminant de Can Caralleu.
Si ho prefereixes també pots venir en bicicleta
 
En cotxe o moto: es pot accedir en vehicle particular a Can Caralleu, per qualsevol d'aquestes vies: - Ronda de Dalt, sortida nº 9 "Sarrià-Can Caralleu" - Avinguda Josep V. Foix - Via Augusta
 
Punts d'interès el dia de la cursa
Guardaroba: al pavelló de Can Caralleu
Vestidors: els que estan situats al camp de futbol de Can Caralleu
Avituallament: 2 punts al Cros 15km, 1 punt al Cros 7,5km, a l'arribada per a tots, botifarrada final.
 
Participa al nostre Concurs fotogràfic
Si véns al Cros de Muntanya, participa en el nostre concurs fotogràfic del Cros publicant fotos amb els hashtags #croscc i #cancaralleu. Ho pots fer a Facebook, Twitter o Instagram.
Premi: Pack de material esportiu i una invitació doble a Can Caralleu
 
Respecta el medi ambient
Recorda respectar l'entorn natural, ja que el Cros es desenvolupa al Parc Natural de Collserola.
En aquest document hi tens totes les recomanacions a seguir
 
El Cros i la Setmana de l'Activitat Física
Tots els participants al Cros comptabilitzaran minuts per aconseguir el repte que Can Caralleu s'ha fissat assolir amb motiu de la Setmana de l'Activitat Física: 380.000 minuts d'Activitat Física en la setmana del 4 al 10 d'abril.
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate