Can Caralleu, som més que fitness

Can Caralleu rep el premi Esport amb valors per la seva implicació a la Millà Sarrià

29 d'octubre, 2016

Can Caralleu ha rebut el premi "Esport amb valors" per la nostra feina en relació a les persones amb discapacitat i la implicació en l'organització de la Milla Sarrià - Correm Junts per la discapacitat intel.lectual, des de la seva primera edició.
 
 La Milla Sarrià – Correm Junts és un esdeveniment esportiu de transformació social a través de la promoció de valors.
 
 Aquest premi l'hem rebut en el marc de la Millà Sarrià Correm Junts d'aquest 23 d'octubre i de la mà dels membres de l'associació Esport amb Valors: Francesc Mateu director d'Intermón Catalunya, Juanjo Ortega responsable de la Barcelona Magic Line de  Sant Joan de Déu,  Efrén Carbonell president d'Aspasim i Ignasi Prats Director de la Milla.
 
Els membres de l'associació 'Esport amb valors' són Oxfam Intermón, l’Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació ASPASIM. Aquestes tres organitzacions cestan ompromeses amb la transformació social, i organitzen tres esdeveniments: el Trailwalker, la Barcelona Magic Line i la Milla de Sarrià – Correm Junts, que comparteixen valors, estils i la voluntat de donar-nos suport mútuament fent públic aquest reconeixement.
 
Fomentem la inclusió de col·lectius vulnerables
A Can Caralleu creiem en el valor de l'activitat física i l'esport com a eina i vehicle per fomentar la inclusió i és per això que signem convenis de col·laboració amb entitats socials que treballen amb col·lectius de persones amb més vulnerabilitat.
Treballem de manera molt específica amb col·lectius de persones amb discapacitat psíquica i també amb persones que pateixen transtors de salut mental. També donem suport a projectes d'inclusió social de joves mitjançant l'activitat física.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate