Can Caralleu, el teu club de fitness a Sarrià-Sant Gervasi

Nou horari de Master Fit, el complement perfecte per a esportistes +50

9 de gener, 2018

A partir dels 50 anys es comença perdre massa muscular, i per això a Can Caralleu hem preparat i dissenyat un programa específic per treballar la força, en grups reduïts per a fer un treball individual a mida, adequant-se a les condicions i objectius de cadascú.
 
A qui s’adreça?
A majors de 50 anys en bona condició física, tant els que vulguin prevenir dolències com els que volen assolir reptes esportius.

Per què m’anirà bé?
La massa muscular es comença a perdre a partir dels 40 anys i s’agreuja quan ens acostem als 50. Per això cal fer exercicis específics de força per mantenir-la, especialment si ets actiu i ho vols seguir sent, i més encara si tens reptes personals per assolir.
Un entrenament de força no només et dóna vitalitat i autonomia, sinó que t’ajuda a prevenir lesions i dolors, i beneficia altres aspectes de la nostra salut com la millora del metabolisme.

Què inclou?
✓ Programa individualitzat
✓ 2 hores setmanals
    d’entrenament guiat

Horari:
Dilluns i dimecres
de 14.30 a 15.30h,
en grups mixtes i reduïts

Tècnic esportiu:
Marta Domingo

Preu:
Activitat exclusiva per abonats
Preu mensual de 33,79€
 
No t'ho pensis més i suma't al Master Fit!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate