Can Caralleu, som més que fitness

Ens sumem a l'Onscoswim gràcies als nostres esportistes compromesos, col.labora-hi!

9 de juny, 2017

Tenim un equip format per treballadors de Can Caralleu que volen participar a una de les proves esportives i solidàries més reconegudes: l'Oncoswim, que enguany se celebra el 17 de juny. Ells són l'equip 'Can Caralleu', format per Jorge Guzman, Pau Blasco, Oriol Bonet i Marc Cabistany. Pots seguir l'equip al seu perfil de facebook.
 
L'Oncoswim és un doble repte: un esportiu i un solidari. L'esportiu és una travessa de 30km, en equips de 4 nedadors, de l’Estartit a Calella. És organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer. El repte solidari és que per participar-hi cal aconseguir donatius per un import mínim de 500 euros.
 
Tu també pots col·laborar en el repte participant a les diverses activitats solidàries que hem preparat:
 
Nedada solidària 100x100, dissabte 20 de maig de 16.30 a 20h
Participa individualment o per equips, nedant la distància que tu decideixis, amb material o sense. Sortides cada 2 minuts, i 5 minuts de descans cada 20 sèries.
Inscripció solidària de 10€/persona. Equips de fins a tres persones.
Sorteig d'1 entrenament personal amb Jorge Guzmán entre els participants!
 
Màster d'spining solidari, dissabte 27 de maig de 17 a 19h
Master a l'aire lliure dirigida per dos tècnics. Tots els nivells.
Inscripció solidària: 5€ abonats | 7€ no abonats.
 
Aquatló solidària, dissabte 3 de juny de 17 a 19h
1 km natació | 3km córrer | 500m natació
Inscripció solidària: 15€ abonats | 20€ no abonats.
 
Campionat pàdel solidari, dissabte 10 de juny de 9 a 15h
Lligueta i play-off final.
Inscripció solidària: 15€ abonats
 
Casquets de bany solidaris
De venda a la recepció (7€)
 
Tovalloles tècniques solidàries
De venda a la recepció (10€)
 
Altres donatius econòmics 
Via pàgina web de l'equip aquí
 
 
La Milla Solidària 1,5 km, participa-hi!
És una prova individual de natació en aigües obertes que consisteix a recórrer la distància que hi ha entre la platja de Llafranc i la de Port-Bo, a Calella de Palafrugell. Es tracta de l'últim tram de l'Oncoswim, i després podràs animar a l'equip Can Caralleu quan arribi.
La inscripció solidària a aquesta mini-travessa té un cost de 12 euros, 15 euros si no es disposa de llicència federativa. Pots inscriure't aquí.
I si vols, des de Can Caralleu posem un autocar gratuït per anar fins allà, només has de reservar plaça a recepció. T'ho posem fàcil moooolt fàcil ;)
 
La recaptació de totes les activitats va destinada a finançar part d'un estudi clínic sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer de mama que és molt agressiu i que afecta sobretot dones joves.
 
Comptem amb tu!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate