Can Caralleu, som més que fitness

Can Caralleu rep el reconeixement 'Empresa amb Aura'

21 de juliol, 2017

El dijous 13 de juliol Can Caralleu va rebre el reconeixement "Empresa amb AURA" de mans de la Fundació AURA, que dóna suport i feina a les persones amb discapacitat intel.lectual.
 
A l'acte hi van assistir els nois i noies i les seves famílies i els responsables de les empreses que enguany han contractat alguna persona amb discapacitat, entre les quals hi ha el Gran Teatre del Liceu, Banco Mediolanum, la Fundació Pasqual Maragall, el Futbol Club Barcelona, Starbucks...
 
A Can Caralleu, hem incorporat l'Àlex Castaño al procés de Facilitar l'Estada-Neteja, on s'ha integrat plenament a l'equip i amb molt bona acollida.
 
Li agraïm a l'Àlex el bon humor i la bona feina que realitza al club, és tot un plaer formar part de la família d'AURA. 
 
Fundació  AURA   va   ser   pionera   en   la   contractació   de   persones   amb discapacitat intel·lectual amb la metodologia de Treball amb Suport, amb tutors coordinats amb les empreses que contractadores. 
Si voleu conéixer el seu projecte visiteu el seu web.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate