Can Caralleu, més que fitness

  Can Caralleu, membre de Barcelona +Sostenible

  13 de setembre, 2017

  La Fundació Can Caralleu Esport ja és membre de B+S, una xarxa de més de 800 organitzacions de la ciutat que han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022

  Can Caralleu segueix així les passes de la Fundació Claror que va ser una de les primers entitats en signar el primer acord ciutadà, l'any 2002 i quan aleshores ens referíem a l'Agenda 21.
   
  Fomentant la cultura de la sostenibilitat
  Un dels compromisos adquirits és el de fomentar la cultura de la sostenibilitat. És per això que ens sumem a les dues campanyes que tindran lloc properament difonent informació i duent a terme activitats:
   
  Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
  Del 16 al 22 de setembre
  Estigueu atents als consells que us donarem durant tota la setmana. A més, el 22 de setembre, Dia sense Cotxes, Can Caralleu organitza una màster de zumba al carrer ((17.30 hores a la Llosa de Sarrià -Via Augusta-passeig Bonanova)
   
   
  Setmana Europea de la Prevenció de residus
  Del 18 al 26 de novembre
  Recollida de roba i d'ulleres per donar-los una segona vida a través d'entitats socials

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate