Can Caralleu, som més que fitness

Fem equip a la Milla Sarrià el 29/10, correm junts per la discapacitat intel.lectual

18 d'octubre, 2017

Inscriu-te amb l'equip de Can Caralleu i tindràs una rebaixa en la inscripció

El proper diumenge 29 d'octubre se celebra una nova edició de la Milla Sarrià, una cursa solidària organitzada per la Fundació Aspasim i l'Associació Esportiva BCN.

La Milla de Sarrià és una cursa oberta a tothom, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica i, a diferència d’altres curses del calendari d’atletisme de Catalunya, el seu objectiu és que no representin un grup especial, al marge de la resta de corredors, sinó que s’integrin completament des del tret de sortida fins a l’arribada.
 
Enguany ens hem proposat un repte des de Can Caralleu: formar un equip d'almenys 50 corredors en la nova categoria d'equips que s'estrena en aquesta edició.
 
Per formar part d'aquest equip:
- Entra a l’espai d’equips donats d’alta aquí i seleciona 'Can Caralleu'
- Omple les teves dades i tindràs una rebaixa en la inscripció: 10€ adults i 5€ infants
 
El diumenge 29 el punt de trobada abans de la cursa a les 9.30h a Via Augusta − Pg Bonanova (Porta de Sarrià), i anirem junts cap a la sortida.
 
I després de la cursa, tots a celebrar-ho a la master de zumba que fem a les 13h wink
 
Suma’t a l’equip de Can Caralleu i correm junts per la discapacitat intelectual!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate