Can Caralleu, som més que fitness

Participa al Campionat de Pàdel Solidari amb l'Oxfam Trailwalker, el 18 de novembre

10 de novembre, 2017

Un equip format per treballadors i amics de Can Caralleu, tornen a participar a l'Oxfam Trailwalker, una de les proves esportives i solidàries més exigents i reconegudes del país.

El Team Can Caralleu, un equip format per treballadors i amics de Can Caralleu, tornen a participar a l'Oxfam Trailwalker, una de les proves esportives i solidàries més exigents i reconegudes del país. Ells són en Bernat Sánchez, Youseff Sultan, Alex Quílez i Miguel Pozo, que compten amb el recolzament de l'Emma Pont, el Sergi Cedrún i el Pedro Álvarez.
 
La Traiwalker és una prova dura que planteja dos reptes:
· El repte esportiu en què els equips (formats per 4 persones + 2 de suport) han de recórrer 100 km en un màxim de 32 hores. 
· El repte solidari ja que per participar-hi cal aconseguir donatius per un import mínim de 1.500 euros.
 
Tu també pots col·laborar en el repte participant al Campionat de Pàdel solidari que hem organitzat pel proper dissabte 18 de novembre de 9 a 15h. És per a majors de 16 anys i hi haurà categories masculina i mixta. La inscripció val 15€ per persona i inclou pica-pica.
I si vols pots participar en el sorteig d’un lot de material esportiu de pàdel, comprant un número a 3€.
 
Si ho desitges pots fer altres donatius econòmics per aquestes vies:
· Pàgina web de l'equip aquí
· SMS amb el text: TW G46 al 28018 (1,20€)
 
Tots els diners recaptats es destinen a lluitar contra la pobresa i la fam i, en concret, als projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, que Oxfam Intermón duu a terme a més de 90 països de tot el món.
 
I si vols veure en directe aquesta magnífica prova i animar el Team Can Caralleu, acosta't el cap de setmana del 14 i 15 d'abril a la via verda de Girona (Olot-Sant Feliu de Guíxols).
 
Comptem amb tu!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate