Relaxa't i desconnecta al nou spa de Can Caralleu... fes-ho per tu!

3 de gener, 2018

Ja pots estrenar el nou spa del club, un espai on et pots dedicar una estona només a tu, gaudint de sensacions úniques.

L'spa de Can Caralleu compta amb els següents serveis:

Hidromassatge: Nova piscina d'aigua calenta amb efectes termolúdics perquè puguis descarregar tots els grups musculars després de l'exercici: caiguda d'aigua per a la zona d'espatlles i cap, sortides d'aigua a pressió per a la zona cervical i hidrojets per a la zona lumbar i  cames.

Font de gel: El gel aplicat a la pell, pujant dels peus al cap, et permet fer contrast de temperatura i activar la circulació a la zona externa de l'epidermis.

Dutxes de sensacions: Diferents presssions, temperatures, olors i colors et transporten a lloc llunyans en 30 segons: pluja tropical, brisa fresca i tempesta freda.

Hamaques: Uns minuts de repòs amb els ulls tancats descansant a les noves hamaques sobre la tovallola, posaran el punt final perfecte al teu circuit a l'spa.

I en uns dies també podràs gaudir de tres noves dutxes intenses d'aigua freda per a fer contrast de temperatura i activar-te: dutxa de galleda, dutxa a pressió i xàfec mediterrani.

Amb a la sauna i bany de vapor, ara pots incorporar a la teva activitat física mesures de recuperació passiva, l'anomenat entrenament invisible. És una part de l'entrenament molt efectiu a l'hora de descarregar i prevenir lesions. Pots fer un circuit energètic que t'ompli de vitalitat per a començar el dia al màxim, o bé un circuit relaxant que et permeti equilibrar cos i ment per a gaudir d'un son profund i reparador.

Per saber-ne més consulta aquest reportatge de la Revista Claror aquí, i no dubtis en preguntar al teu tècnic.
Has de viure'l, que no t'ho expliquin wink

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate