Can Caralleu, som més que fitness

3 de març, dia mundial de la natura i mesures medioambientals al Cros de muntanya

1 de març, 2018

El dia 3 de març és el Dia Mundial de la Natura, i la coincidència amb el Cros de muntanya de Can Caralleu ens ha animat a fer-ne especial difusió.

Aquest dia ens ofereix una ocasió de celebrar la bellesa i varietat de la flora i la fauna, així com la de crear consciència dels múltiples beneficis que la conservació d’aquestes formes de vida té per a la humanitat. A més del seu valor intrínsec, la fauna i la  flora contribueixen als aspectes ecològics, genètics, socials, econòmics, científics, educatius, culturals, recreatius i estètics del desenvolupament sostenible i del benestar dels éssers humans.

El Cros de muntanya recorre camins i senders del Parc natural de Collserola i per això la bossa del corredor porta unes recomanacions de bones pràctiques del Parc, que conviden als corredors a respectar de l'entorn natural.

Durant tot el matí gaudirem de la presència d'oenagés a la fira del corredor, que compartiran el seus projectes amb nosaltres: Sèlvans, dedicada a la preservació dels boscos antics, i Transpirenaica Social i Solidària, un projecte social i natural molt apassionat.

Enguany ens hem decidit a utilitzar gots 100% biodegradables pels avituallaments de la muntanya i un d'especial a l'avituallament final, serà una petita sorpresa pels corredors ;). Així garantim menys malabaratament d'aigua al donar l'aigua en gots enlloc d'ampolles, que sovint no s'acaben de consumir. D'aquestes útimes en farem recollida selectiva de plàstic i taps.

També obsequiarem a tots els participants amb una planta aromàtica, amb un planta als guanyadors absoluts de les curses de 9 i 17km, i amb la guia '101 arbres de Catalunya que has de conéixer' a tots els podis del Cros Infantil.

Bon dia de la natura!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate