Can Caralleu, el teu club de fitness a Sarrià-Sant Gervasi

Suma't al repte LET'S MOVE del 12 al 31 de març per aconseguir material per l'Associació esportiva BCN!

12 de març, 2018

A Can Caralleu ens hem sumat a la campanya internacional contra el sedentarisme i l'obesitat 'Let's move for a better world', i et convidem a partipar-hi.
 
Technogym, marca líder en maquinària de fitness, promou aquesta campanya a tot el món La idea és es sumar 'moves' (unitat que mesura l'activitat física diària) entre tots el membres d'un club esportiu fent activitat física a la sala de fitness per aconseguir arribar com a mínim a 1 milió de moves, que es converteixen la donació de material esportiu per a l'entitat social i sense ànim lucratiu.
En el nostre cas es donaran a l'Associació esportiva BCN, que es dedica a promoure l'esport entre persones amb discapacitats psíquiques. Fa molts anys que venen a fer esport, i estem molt contents de veure'ls cada dia al club.

Què he de fer per participar-hi?
Fes activitat a les màquines de cardio i musculars de la sala de fitness i dóna els teus 'moves'.
 
Com ho he de fer?

T'has de descarregar l'app MyWellnes, i afegir-te al repte mundial 'Let's move for a better world 2018'. Quan entrenis, identifica't a les màquines amb el mòbil o la nova polsera intel.ligent i a sumar 'moves'!

Com descarregar l'App MyWellness?
Aquí tens els links per descarregar-la tant per a Android (Google Play) com per a IOS (App Store).

 
  
 

També pots registrat-te al Mywellness Cloud en la versió escriptori per ordinador a www.mywellness.com
Cal que introdueixis el mateix correu electrònic que ens vas indicar quan et vas inscriure a Can Caralleu. Si no ens vas facilitar cap correu, passa't per recepció a donar-lo i l’introduirem a la teva fitxa d’abonat, així també estaràs al dia de tot el que passa al teu club.
 
Comparteix a les xarxes socials
Per fer la moguda més gran fes-te una foto al photocall de la sala de fitness i puja-la a xarxes socials amb les etiquetes #LetsMoveforaBetterWorld i #CanCaralleu.
 
Polsera intel·ligent
Tenim disponibles unes polseres intel·ligents que podràs fer servir tant per registrar la teva activitat física a la sala, com per entrar al club. Amb aquesta polsera no caldrà que portis el teu smartphone mentre entrenes a la sala de fitness.
 
Quan t'hagis sumat al repte passa't per recepció i recull un obsequi de la campanya (fins a exhaurir existències).

Let's move!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate