Can Caralleu, som més que fitness

L'aigua, el recurs més estalviat a la Marató d'estalvi energètic de Can Caralleu

22 de març, 2018

Can Caralleu ha participat a la Marató d'estalvi energètic impulsada per l'Ajuntament de Barcelona durant el mes de febrer.

Ja tenim els resultats de la Marató d'Estavi Energètic impulsada per l'Ajuntament de Barcelona entre 47 edificis municipals.

L'acció es va dur a terme el mes de febrer i proposava com a repte una reducció del 10% del consum de llum, gas i aigua. La iniciativa tenia una finalitat ambiental però també social: generar un estalvi que revertís en ajudes per a famílies que viuen en situació de pobresa energètica.

Tancat l'estudi, Can Caralleu hem superat el repte amb èxit! L'estalvi generat pel Club ha estat del 20% i es deriva en major part pel consum d'aigua, un 30% menys respecte el febrer de 2017.

Pel que fa a l'electricitat, l'anàlisi comparatiu amb l'any passat és difícil de fer perquè tenim una planta deshumectadora nova i, a més, el febrer ha estat especialment fred pel consum elèctric i de gas.

La participació a la Marató ens ha servit per constatar que els petits canvis són poderosos, així que seguirem implementant mesures i, sobretot, sensibilitzant a totes les persones que fan ús del Club (treballadores i usuàries) de la importància de mantenir uns bons hàbits, també en l'àmbit de la sostenibilitat.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate