Can Caralleu, som més que fitness

Nou conveni de col.laboració entre la Fundació Maria Raventós i Can Caralleu

26 d'octubre, 2018

Aquest mes d’octubre la Fundació Can Caralleu Esport ha signat un conveni de col.laboració amb la Fundació Maria Raventós per tal de facilitar la pràctica de l’activitat física de noies i mares joves en risc d'exclusió en període de formació, la qual cosa els pot ajudar també a incorporar hàbits saludables, a relacionar-se amb persones diferents dels seu entorn, a motivar-les per assolir objectius i participar en el seu procés de maduració i autonomia.  

A més de l'accés lliure a Can Caralleu, algunes noies vindran amb els seus petits per a fer l’activitat de natació per a nadons i natació en família, i compartir així una activitat guiada de lleure amb els infants, transmetre’ls hàbits de vida activa i responsable amb els seus fills, i conèixer altres mares recents amb qui intercanviar inquietuds i neguits.

La Fundació Maria Raventós és una organització no lucrativa d’acció social i educativa ubicada al barri de Sarrià. Va néixer l’any 1951 i des del seus inicis, ha tingut com a primera finalitat acollir i acompa­nyar noies i mares en risc d’exclusió social, per tal de facilitar la seva inserció social i laboral, mitjançant la formació i la capacitació per ser dones adultes, mares responsables i autosuficients.

Des de Can Caralleu estem molt contents de poder contribuir al projecte i promoure entre les noies l’adquisició d’hàbits saludables que de ben segur transmetran als seus fills per a millorar la seva qualitat de vida tant física, com cognitiva i social, i ajudant-les a tenir un futur digne.

Més informació    
Si vols conèixer a fons el projecte de la Fundació Maria Raventós visita el seu web.
Si vols més informació sobre la Fundació Can Caralleu Esport clica aquí.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate