Can Caralleu, som més que fitness

Xerrada 'Prevenció de violències de gènere per a famílies' el dijous 29 de novembre

22 de novembre, 2018

Des de la Cooperativa Candela ens proposaran estratègies d’educació no-sexista a la família i de comunicació amb les filles i els fills per a prevenir les relacions abusives.

El 25 de novembre és el Dia internacional per a l'eliminació de la violència de gènere, i des de Can Caralleu volem posar el nostre granet de sorra per contribuir a la sensibilització sobre aquest tema.

El dijous 29 de novembre a les 19h parlarem sobre com prevenir-la des de la família, i per fer-ho hem convidat les amigues de la Cooperativa Candela, una entitat sense afany de lucre fundada l’any 2004 amb l’objectiu de contribuir a una transformació social basada en l’educació en valors amb perspectiva feminista i comunitària.

L’objectiu d’aquesta xerrada-taller és sensibilitzar mares i pares de fills i filles de secundària vers la violència de gènere, per a identificar les seves manifestacions a l’adolescència. Es proposaran estratègies d’educació no-sexista a la família i de comunicació amb les filles i els fills per a prevenir les relacions abusives.

Aquesta xerrada-taller és gratuïta per mares i pares abonats, i cal reservar plaça al tòtem d'activitats 'Esdeveniments'. Se celebrarà a la Sala 3.

Si vols conéixer els projectes que impulsa Candela, visita el seu web.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate