Can Caralleu, som més que fitness

Ajuda'ns a [R]ecollir sabatilles esportives en bon estat, del 17 al 25 de novembre

12 de novembre, 2018

Ens sumem a la Setmana Europea de Prevenció de Residus recollint sabatilles en bon estat que destinarem a dues entitats socials.

Del 17 al 25 de novembre ens sumem a la Setmana Europea de la Prevenció de residus fomentant la reutilització d'objectes que ja no fem servir, en concret sabatilles en bon estat.

El material el farem arribar a dues entitats socials que sabran donar-los una segona oportunitat. Són:

Centre Assís: És una associació de voluntariat que treballa al districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona amb l'objectiu de facilitar i motivar processos d'inclusió social de persones en situació de sense llar, fomentant la promoció de la persona, i la sensibilització ciutadana en relació a la situació que pateixen. Si vols conèixer el seu projecte visita el seu web.

Obra Social Sant Joan de Déu: És una entitat sense ànim de lucre que a través dels albergs i els pisos d'inclusió social, cobreixen les necessitats bàsiques de les persones que s'han quedat sense llar i hi intervenen amb programes d'acompanyament social, formatius i d'inserció laboral, que potencien la recuperació de la plena autonomia. si vols conéixer tots els seus projectes, els trobaràs al seu web.

Ens hi ajudes?

Més informació
si vols saber-ne més sobre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus clica aquí.
Si vol conèixer altres projectes de responsabilitat social que impulsem, visita la nostra secció Més que fitness a www.cancaralleu.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate