Can Caralleu, som més que fitness

Hem recollit 287 parells de sabatilles esportives, gràcies per la vostra col·laboració!

10 de desembre, 2018

El material, donat per abonats i Tropicfeel, el farem arribar a dues entitats socials, que sabran donar-los una segona oportunitat: Centre Assís i Obra Social Sant Joan de Déu.

Del 17 al 25 de novembre a Can Caralleu vam realitzar una campanya de Recollida de sabatilles en bon estat, per sumar-nos a la Setmana Europea de la Prevenció de residus.

Al club hem recollit 47 parells de sabatilles en bon estat, i l'empresa Tropicfeel ha donat 240 parells de sabatilles noves descatalogades.
Tropicfeel és una marca barcelonina de moda per a viatgers, que ha disenyat un calçat realment versátil, perfecte per qualsevol ocasió i/o aventura.

El material el farem arribar a dues entitats socials, que sabran donar-los una segona oportunitat. Són:

Centre Assís: És una associació de voluntariat que treballa al districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona amb l'objectiu de facilitar i motivar processos d'inclusió social de persones en situació de sense llar, fomentant la promoció de la persona, i la sensibilització ciutadana en relació a la situació que pateixen. Si vols conèixer el seu projecte visita el seu web.

Obra Social Sant Joan de Déu: És una entitat sense ànim de lucre que a través dels albergs i els pisos d'inclusió social, cobreixen les necessitats bàsiques de les persones que s'han quedat sense llar i hi intervenen amb programes d'acompanyament social, formatius i d'inserció laboral, que potencien la recuperació de la plena autonomia. si vols conéixer tots els seus projectes, els trobaràs al seu web.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet posible!

Més informació
Si vols saber més sobre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus clica aquí.
Si vol conèixer altres projectes de responsabilitat social que impulsem, visita la nostra secció 'Més que fitness' a www.cancaralleu.cat
Si vols conèixer Tropicfeel, visita el seu web

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate