Can Caralleu, més que fitness

  Manifest de la Fundació Can Caralleu Esport: Diàleg, Democràcia i Llibertat

  14 d'octubre, 2019

  La Fundació Can Caralleu Esport, vista la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem amb relació al procés obert contra els líders cívics i polítics catalans, manifesta que:
   
  Només des del Diàleg i la Democràcia es trobarà una solució al conflicte polític català.
   
  La resolució del conflicte que viu Catalunya no passa per decisions judicials i penes de presó, sinó per fomentar el Diàleg, la Democràcia i la Llibertat, i així poder seguir construint una Catalunya plural i inclusiva, on càpiguen totes les opinions i punts de vista.
   
  Per això, la Fundació Can Caralleu Esport demana a tots els responsables polítics que liderin un procés de diàleg i negociació per resoldre aquest conflicte, que també ha de permetre l’alliberament dels líders cívics i polítics condemnats.
   
  La Fundació Can Caralleu Esport manifesta també tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels que són privats de la seva llibertat. 
  Barcelona, 14 d’octubre del 2019

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate