Claror Cartagena, el teu club de fitness per a tota la família

Gran torneig infantil de bàdminton. Enhorabona als guanyadors!

9 de març, 2015

El diumenge 8 de març vam organitzar la 13ena edició del Torneig Infantil de Bàdminton al Claror Cartagena. Més de 20 jugadors i jugadores van gaudir d'un matí de bàdminton on es van disputar una cinquantena de partits.

A la categoria A el guanyador va ser Marc Aulet, que va guanyar a la final a Gerard Nasarre en un disputat partit que es va haver de decidir en el tercer set de desempat. Un gran Marc va guanyar per 21-12/19-21/21-9 a un Gerard lluitador que venia d'una lesió al turmell i encara no estava recuperat del tot.

A la categoria B el guanyador va ser Guillermo Navas, que va vèncer a la final a l'Eric Del Estal per un 21-7/21-14. Un partit interessant com tota la seva categoria on es van poder veure els nous talents del bàdminton.

Durant tota la matinal es va poder gaudir d'un bon ambient, molt cordial entre tots els jugadors i jugadores que van col·laborar en la competició ajudant als companys i arbitrant quan era necessari.

El Claror Cartagena és un dels pocs clubs esportius de la ciutat que aposta i ofereix bàdminton, tant infantil com per adults. Gràcies a tots per participar! 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate