Claror Cartagena, el club de fitness per tota la família

El grup de rítmica del Claror Cartagena, primer en el ranking de valors del CEEB

31 de maig, 2018

Per segon any consecutiu, el grup de Gimnàstica Rítmica del Claror Cartagena ocupa el primer lloc al Semàfor dels Valors del Consell de l'Esportiu Escolar de Barcelona (CEEB).

Per segon any consecutiu, el grup de Gimnàstica Rítmica del Claror Cartagena ocupa el primer lloc al Semàfor dels Valors del Consell de l'Esportiu Escolar de Barcelona (CEEB).

El Semàfor dels Valors és un programa que pretén fomentar els valors positius de l'esport a partir d'un sistema que avalui el grau de civisme esportiu de tots els agents implicats en les competicions d'esports col·lectius del CEEB, és a dir, esportistes, entrenadors i famílies.

Es valoren conceptes com el respecte a les normes i les persones, l'acceptació de les decisions del tutor del joc i de l'entrenador, l'acceptació del resultat del partit amb esportivitat i humilitat. També s'avalua si animen i donen suport als esportistes independentment del resultat, si mantenen una bona relació amb les famílies i l'entrenador, o si s'accepten les decisions tècniques de l'entrenador en tot moment, entre d'altres.

Enhorabona a tot l'equip de Gimnàstica Rítmica!

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate