Claror, més que fitness

  Èxit total dels dos dies de la Castaween als Clubs Claror amb un munt de premis i diversió

  31 d'octubre, 2019

  Entre el 29 i 30 d’octubre hem celebrat la Castaween als Clubs Claror! En un ambient de caire festiu, hem obert les portes del club i hem reunit a més de 600 persones, que han participat en les diferents activitats especials organitzades per la direcció tècnica de l'entitat.

  Zumba Zombie, Aquagym de por, Spin It o l’Aiguazumba Zombie, han estat algunes de les activitats dirigides que més afluència han tingut aquests dos dies. I on els participants han pogut gaudir d’una classe especial.

  Guanyadors del repte terrorífic a la sala de Fitness

  Durant els dos dies de la Festa de la Castaween hem preparat un repte terrorífic a la sala de fitness del Claror Sardenya, Claror Cartagena i Claror Marítim que constava en fer 50 jumping jacks + 40 squats sumo + 30 abdominals crunch + 20 burpees + 10 flexions en el menor temps possible.

  Un repte en el que han participat gairebé un total de 60 persones i que han guanyat:

  Claror Sardenya - Categoria Femenina:  Rosa Muñoz amb un temps de 1’45”

  Claror Sardenya - Categoria Masculina: Víctor Figueroa amb un temps de 3’13”

  Claror Cartagena - Categoria Masculina: Kevín Martínez amb un temps de 2’14”

  Claror Marítim - Categoria Femenina: Carla Claver Llorens amb un temps de 2’23”

  Claror Marítim - Categoria Masculina: Jeroen de Bont amb un temps de 2’11”

   

  Enhorabona a tots els participants!

  Els guanyadors del repte de cada Club s’emporten un Pack de 2 sessions d’Entrenador Personal!

   

  Concurs d’Instagram #CastaWeenClaror

  Així mateix, s’ha dut a terme un concurs d’Instragram en el que s’ha sortejat un mes gratis entre totes aquelles persones que s’han fet una foto a la recepció decorada especialment per a l’ocasió.

  En aquest cas la guanyadora ha estat: @carlacomindres

  Enhorabona Carla!

  Durant aquest dos dies els Clubs Claror han ofert un programa de dinamització de les activitats dirigides i dels usuaris de la sala de fitness especial, mesclant factors més vinculats a la tradició catalana, com és la Castanyada, amb les noves tendències comercials que han portat Halloween al nostre calendari.

  Castanyes i fantasmes han decorat la recepció del club durant aquesta setmana, en la que s’ha treballat per oferir noves accions i promocions especials per als abonats i no abonats del club.

   

  Feliç CastaWeen a tothom!! 

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate