Claror, més que fitness!

La premsa es fa ressò del nostre pioner servei d'Empresa Saludable

14 de novembre, 2014

Com molts sabeu, el grup Claror disposa del servei Empresa Saludable que busca el benestar dels treballadors de les empreses. Aquest servei pioner a Barcelona ha tingut ressò en diversos mitjans de comunicació del país a partir d'un complet reportatge emès pel portal web de l'Ajuntament de Barcelona www.bcn.cat (veure vídeo)

Aquí teniu les publicacions més destacades:
- Reportatge de www.bcn.cat
- Reportatge del diari Ara
- Reportatge de La Vanguardia

Què és el servei Empresa saludable?
Des de Claror volem destacar que el punt més innovador del nostre servei a corporacions és el d’organització d’activitats esportives i wellness de tot tipus per a empreses tant als seus locals com als nostres clubs. També fem plans d’entrenament per als seus empleats en que els treballadors poden rebre un test inicial per obtenir un diagnòstic, assessorament personalitzat, una visita mèdica per detectar factors de risc, un programa d’entrenament personalitzat i un «retest» cada tres mesos per fer un seguiment. A més, es poden acollir al Programa Activa’t, que ofereixen els centres gestionats per Claror.
 
També oferim sessions formatives per assolir hàbits de vida saludable. Els nostres professionals imparteixen classes exclusives per als grups de treballadors que hagin contractat la quota i també elaboren a mida programes de gimnàstica laboral.
 
D’altra banda, des dels nostres clubs ajudem a preparar tot tipus d’esdeveniments esportius per a empreses amb l’objectiu que siguin moments inspiradors i inoblidables. Podem fer des d’una competició de pàdel fins a un team building a la platja, una masterclass de spinning o un relaxant circuit de talassoteràpia. Posem a l’abast tot el que cal perquè sigui un esdeveniment inoblidable: instructors experimentats, sales d’activitats, instal·lacions, equips audiovisuals, serveis de càtering i hostesses. Només cal contactar amb el nostre Departament d’Esdeveniments Fitness i junts ho fem possible.
 
L’objectiu primordial de totes aquestes activitats és millorar l’estat físic com psicològic de les persones, fent-les més fortes, enèrgiques i optimistes. El resultat comporta la reducció de l’absentisme laboral, s’enforteix el sentiment de pertinença a l’empresa i els treballadors aprenen a incorporar hàbits esportius a la seva feina (esforç, superació, treball per objectius, treball en equip, etc).
 
Més informació
Si vols més informació sobre el servei Empresa Saludable posa't en contacte amb Cristina Rueff, directora de Vendes i Atenció Personal de Claror enviant un correu electrònic a crueff@claror.cat
Si vols saber tots els beneficis de l'esport a l'empresa llegeix aquest reportatge de la Revista Claror
 
Demostra als teus treballadors que creus en ells! wink

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate