Claror, més que fitness!

Claror destina aquest 2014 un milió d'euros en la reforma dels clubs

18 de novembre, 2014

El Grup Claror continua treballant a fons per renovar tots els seus clubs esportius i per aquest motiu ja acumula aquest 2014 un milió d'euros en inversions i millores. Per la seva naturalesa d'entitat sense ànim de lucre, Claror consolida d'aquesta manera el seu compromís de reinvertir els recursos que genera en l'optimització dels centres esportius que gestiona, tot controlant el seu endeutament. Aquesta tendència continuarà l'any 2015 amb un esforç financer similar per fer noves actuacions que han de revertir en un major confort dels usuaris dels Clubs Claror.

Desglossem a continuació les actuacions realitzades al llarg de 2014:

Claror Sardenya
El club de fitness de Gràcia ha estat el que més actuacions ha realitzat durant el 2014 concentrant prop d'un 50% de l'esforç total del grup. S'han dut a terme les següents millores:

- Redecoració de la sala de fitness i canvi total de les màquines
- Remodelació i ampliació de la zona d’estiraments, a la part alta de la sala de fitness.
- Remodelació de la sala d’entrenament personal i activitats de petit format.
- Ampliació i renovació de les sales d’activitats:
- Spining: reubicació a la sala 1, canvi de terra, nova decoració amb imatges de gran format i, el més important de tot, un sistema de projecció d’imatges que et faran sentir com si estiguessis pedalant per diferents indrets del país i del món.
- Sales d’activitats: ampliació de les dues sales d’activitats, terra de parquet, redecoració per crear un ambient més càlid.
- Nova sala d’indoor walking: al costat de la sala de fitness; nova activitat dirigida amb màquines elíptiques i un sistema de projecció d’imatges per a fer l’activitat més agradable i entretinguda. S’incorpora a la graella d’activitats a partir del mes d’octubre. A més quan no hi hagi horari d'activitat dirigida podràs fer servir la sala si ets abonat del centre.
- Renovació i redecoració dels passadissos de la planta -1 per tal de crear un ambient més acollidor.

Claror Marítim
El Claror Marítim, situat al barri de la Barceloneta també ha fet importants actuacions i consolida el procés de renovació iniciat el 2013. Enguany ha efectuat les següents actuacions:
- Nova sala d'indoor walking
- Remodelació de la sala mar d'activitats dirigides
- Noves bicicletes d'spining

Claror Cartagena
Per últim, el Claror Cartagena, ubicat al barri de la Sagrada Família, ha renovat els vestidors de la primera planta i ha adquirit noves bicicletes d'spining.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate