Som més que fitness!

Aquest desembre procurem entre tots que ningú passi gana

4 de desembre, 2014

Des dels nostres clubs esportius volem garantir aliments per a les persones que més ho necessiten. Per aixo, hi destinarem 5 euros per cada nou abonat de desembre i també el total de la recapta econòmica que es farà entre els nostres abonats. 

Cada club destinarà la quantitat recollida a una entitat social de proximitat:

Claror Sardenya i Claror Cartagena dónen suport al menjador social Can Roger
Can Roger sorgeix de la preocupació de sis entitats del barri de la Sagrada Família per la greu situació econòmica per la qual atravessen moltes famílies i persones, veïns i veïnes. L’Associació Can Roger és un projecte ambiciós alhora que innovador i únic, suma de tres vessants: menjador+hort+art. Després d’un any d’iniciar la marxa ja tenim el finançament per obrir el menjador durant el primer trimestre de l’any. Ara, tots els nostres esforços se centren en obtenir finançament per poder arribar als 100 àpats diaris i així poder ajudar al màxim de famílies possibles.

Per què Can Roger és una realitat gràcies a la corresponsabilitat de tots!

Més informació
www.canroger.org

Claror Marítim i Can Caralleu ajuden a Creu Roja a adquirir kits d’alimentació per nadons
Segons l'Idescat, un 29,4% dels infants viuen en risc de pobresa i exclusió social a Catalunya. Davant d'aquesta situació i de la creixent vulnerabilitat de moltes famílies del país, Creu Roja impulsa l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil per fer front de manera col·lectiva a l'actual situació d'emergència social que viu una part de la població infantil de Catalunya. En concret, el teu ajut es destinarà a l'adquisició de kits d'alimentació per a nadons entre 0 i 18 mesos.

Més informació
www.ellsnopodenesperar.org

L'Esportiu de Llinars dóna suport a Betesda i Càritas
Segons l’Idescat, un 31,6% de les llars catalanes tenen problemes per arribar a final de mes. I prop de 240.000 llars catalanes tenen tots els seus membres actius a l’atur. Davant d’aquesta situació i de la creixent vulnerabilitat de moltes famílies del país, Betesda i Càritas són dues de les entitats que treballen en el nostre municipi per recolzar les famílies properes que més ho necessiten, repartint-los aliments i altres elements de primera necessitat.

Més informació
www.caritas.es
www.associaciobetesda.com

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate