Projecte Esportistes Compromesos

Ets esportista i solidari? Apunta't a la BCN Magic Line i al Trailwalker

15 de desembre, 2014

Des de Claror avalem dues de les curses més solidàries del calendari esportiu i donem suport als equips inscrits com a Claror per tal que assoleixin els seus reptes. Són la Barcelona Magic Line, organitzada per l'Hospital Sant Joan de Déu, i que tindrà lloc l'1 de març a Barcelona i el Trailwalker d'Oxfam Intermón que enguany es farà el 18 i 19 d'abril a Girona.

Barcelona Magic Line
La BML celebra la segona edició l'1 de març i els Clubs Claror tornem a ser padrins del turó del Tibidabo.

Es tracta d'una caminada solidària a l'abast de tothom, amb diversos recorreguts (10, 20, 30 o 40Km) i on els equips poden ser de fins a 25 persones. Al repte esportiu, se li afegeix el repte solidari ja que cada equip ha d'aconseguir recaptar fons per als programes d'atenció a les persones més vulnerables promoguts per Sant Joan de Déu.

Més info: www.barcelonamagicline.org

Trailwalker d'Oxfam Intermón
Per als més atrevits, Claror també recolza l'Oxfam Intermón Trailwalker, una cursa que suposa dos grans reptes: l'esportiu, recórrer 100km en menys de 32 hores; i el solidari, aconseguir donatius per valor mínim de 1.500 euros per equip. En aquest cas, els equips són de 6 persones, 4 que disputen la competició i 2 que actuen de suport a l'equip.

Més info: www.trailwalker.oxfamintermon.org

Inscriure's com a Claror
A Claror creiem en totes dues proves. A banda de difondre-les, volem recolzar als abonats i/o treballadors que hi vulguin participar. No cal dir que si us cal entrenar-vos per les proves, els nostres assessors esportius us ajudaran però som Més que fitness, així que anem més enllà. Volem contribuir al vostre repte solidari, així que per cada equip format per abonats i/o treballadors dels Clubs Claror que decideixi lluir 'Claror' al nom de l'equip i vestir amb la nostra samarreta 'Jo sóc un esportista compromès' us farem donació de 100 euros a la BML i de 200 al Trailwalker. I, a més, farem difusió via web i xarxes socials de les iniciatives que organitzeu per tal de recaptar diners. 

Si voleu més informació visiteu www.claror.cat/responsabilitat-social/esportistes-compromesos

I si teniu clar que hi voleu participar escriviu a esportistescompromesos@claror.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate