Torneig de Bàsquet Infantil

El torneig de Bàsquet Infantil de Nadal es disputarà del 27 al 29 de desembre

15 de desembre, 2014

Del 27 al 29 de desembre, els pavellons del Claror Marítim i Claror Sardenya acolliran la vintena edició del Torneig de Bàsquet Infantil de Nadal organitzat per la Fundació Claror.

El torneig enguany arriba a la vint-i-unena edició i la competició es desenvoluparà al llarg de tres dies. Hi participaran setze equips, vuit de masculins i vuit de femenins, que composaran un cartell de luxe.

Seguiment del torneig via twitter
Com l'any passat farem un seguiment especial a Twitter on podràs deixar-hi els teus comentaris i mantenir-te informat sobre les novetats d'aquesta competició. Per fer-ho només has de ser usuari de Twitter i fer-te seguidor del hashtag que hem creat especialment per al Bàsquet Safa Claror: #safaclaror

A més, també ens podràs enviar els teus tuits si en els teus comentaris hi poses #safaclaror

Format de competició del torneig
La competició es desenvoluparà al llarg de tres jornades i els partits es jugaran en dos pavellons per tal de poder acollir tots els enfrontaments dels equips.

El primer dia del torneig, el dissabte 27 de desembre, es jugaran simultàniament partits als pavellons del Claror Sardenya i del Claror Marítim, mentre que el diumenge 28 de desembre es jugaran els partits de les fases de classificació al pavelló del Claror Sardenya,. La tercera jornada de competició, el dilluns 29 de desembre, es desenvoluparà íntegrament al pavelló del Claror Sardenya, on es disputaran les semifinals i la final tant masculina com femenina.

Cartell del torneig
El torneig comptarà amb un total de setze equips participants, vuit de masculins i vuit de femenins.

Infantil masculí: Joventut Badalona, Catalana Occident Manresa B, CB L'Hospitalet B, Safa-Claror A, FC Barcelona, Iraurgi Saski Baloia, Masculí Maresme - 3V, CB Cornellà B.

Infantil Femení: Almeda Basket, Joventut Badalona, Iraurgi Saski Baloia, Safa-Claror A, Femení Sant Adrià, Femení Maresme - 3V, CB Femení Cerdanyola, Safa-Claror B.

Trobaràs tota la informació a www.claror.cat/torneig-basquet-infantil

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate