Claror, més que fitness!

Ja està en marxa el nostre pioner servei "Empresa Saludable"

18 de febrer, 2015

Claror continua innovant en els serveis que ofereix a tercers i per això ara presenta el projecte Empresa Saludable que té com a objectiu promoure l'activitat física en l'empresa. La proposta és tan atractiva que mitjans de comunicació com La Vanguardia o l'Ara se n'han fet ressò i el portal de notícies de l'Ajuntament de Barcelona li ha dedicat un reportatge que podeu veure en aquesta mateix notícia i on s'expliquen les activitats que Claror ofereix a les empreses que contracten aquest servei, entre les quals en destaquen l'Hotel Arts de Barcelona i Ayre Hoteles.

Les 7 millores que proporciona tenir una Empresa Saludable
Tots els estudis ho demostren: les empreses que faciliten que els seus treballadors practiquin habitualment activitat física aconsegueixen 7 grans millores:
 
1. Milloren el clima laboral entre els treballadors i enforteix el sentiment de pertinença a l’empresa.
2. Milloren el rendiment i la productivitat
3. Milloren la qualitat del treball
4. Milloren las taxes d’absentisme
5. Milloren els costos mèdic-sanitaris
6. Milloren la imatge corporativa de l’empresa
7. I… Milloren la satisfacció del client! 

En què consisteix el Programa Empresa Saludable?
El Programa Empresa Saludable de Claror és un innovador servei que organitza activitats esportives i de wellness de tot tipus per a empreses tant als seus locals com als nostres clubs esportius. Oferim una àmplia varietat de propostes que t'ajudaran a promoure l'activitat física a la teva empresa.
 
Plans d’entrenament
Fem plans d’entrenament per als teus empleats en que els treballadors poden rebre un test inicial per obtenir un diagnòstic, assessorament personalitzat, una visita mèdica per detectar factors de risc, un programa d’entrenament personalitzat i un «retest» cada tres mesos per fer un seguiment. 
 
Programa Activa’t
A més, els treballadors de les nostres empreses saludables es poden acollir al Programa Activa’t dels clubs Claror gràcies al qual podran assolir els seus objectius (Aprima’t, Modela’t, Relaxa’t, Reforça’t, Muscula’t, Vitalitza’t i Recupera’t).
 
Sessions formatives
Oferim sessions formatives per assolir hàbits de vida saludable. Els nostres professionals imparteixen classes exclusives per als grups de treballadors que hagin contractat la quota i també elaboren a mida programes de gimnàstica laboral.
 
Preparació de reptes esportius
D’altra banda, des dels nostres clubs ajudem a preparar tot tipus d’esdeveniments esportius per a empreses amb l’objectiu que siguin moments inspiradors i inoblidables. 
 
Activitats de team building
Podem fer des d’una competició de pàdel fins a un team building a la platja, una masterclass de spining, un relaxant circuit de talassoteràpia o una sessió de pilates a l’aire lliure. 
 
A més, posem a l’abast tot el que cal perquè tota activitat sigui un esdeveniment inoblidable: instructors experimentats, sales d’activitats, instal·lacions, equips audiovisuals, serveis de càtering i hostesses. Només cal contactar amb el nostre Departament d’Esdeveniments Fitness i junts ho fem possible.

Contacta'ns i t'ajudem a convertir la teva empresa en saludable
Si vols més informació sobre el Programa Empresa Saludable de Claror posa't en contacte amb Cristina Rueff, directora de Vendes i Atenció Personal de Claror enviant un correu electrònic a crueff@claror.cat
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate