Claror, més que fitness!

  Març i abril vénen farcits d’esdeveniments esportius!

  19 de febrer, 2015

  L’activitat de Claror s’acosta a un dels seus punts màxims de l’any amb l’arribada del març i l’abril, dos mesos que presenten diverses cites esportives amb la Milla Sagrada Família del 26 d’abril com a colofó final en plena Festa Major del Barri de la Sagrada Família.
   
  A continuació et presentem els esdeveniments esportius més destacats dels propers dos mesos perquè els marquis en vermell a la teva agenda. 
   
  Cros de Muntanya de Can Caralleu
  Data: 21 de març
  Can Caralleu organitza, el proper dissabte 21 de març, la quinzena edició del Cros de Muntanya Can Caralleu, que en aquesta ocasió presenta la possibilitat d'escollir entre dos recorreguts: un de 15 quilòmetres per als més atrevits i un altre de 7,5 quilòmetres per als iniciats al running de muntanya. En la cursa de 15 quilòmetres hi ha disponibles un màxim de 400 dorsals i en la de 7,5 quilòmetres s'hi podran inscriure un màxim de 150. Les inscripcions ja estan obertes. 
   
  Més informació i inscripcions
   
  Campionat de Natació Escolar
  Data: 25 d’abril
  El 31è Campionat Escolar de Natació se celebrarà el dissabte 25 d'abril a la tarda a la piscina del Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333). Hi participaran els nens i nenes que s’han classificat, nascuts entre els anys 2008 i 1995 de les escoles i entitats que assisteixen als cursets de natació escolar impartits al Claror Cartagena i Claror Sardenya.
   
  Festa Major, festa Claror
  Data: diumenge, 26 d'abril
  Coincidint amb la Festa Major de Sagrada família us proposem un munt d'activitats al voltant del Temple de Gaudí.
   
  31a Milla Sagrada Família – 9è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
  La Milla és un esdeveniment esportiu, lúdic i social de primer nivell a la ciutat de Barcelona. El 26 d'abril i durant tot el matí, des de les 10.30 hores fins al migdia, se succeiran curses en un circuit tancat al voltant del Temple de la Sagrada Família. Hi participaran prop de 2.000 atletes aficionats de totes les edats, des de benjamins fins a veterans, que corren en diferents sèries, segons la seva edat o categoria. També s’hi donaran cita els atletes de mig fons més importants del moment que competiran en el novè Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.
   
  I a més, neix la Cursa les 5 Milles
  Com a novetat d’aquest any, la Milla presenta la Cursa les 5 Milles que tindrà un recorregut de 8.045 metres i també transcorrerà al voltant del temple de la Sagrada Família. La prova es disputarà abans de les carreres amateurs i professionals de la Milla. La inscripció a aquesta cursa suposarà un pagament solidari en benefici de les entitats presents a la gimcana esportiva.
   
  Gimcana esportiva  i solidària
  Durant tot el matí també organitzarem a la zona del village de la Milla (c/ Marina, entre Mallorca i Provença) una gimcana oberta a tots els públics, per fer en família i on esport i solidaritat aniran de la mà. A banda de passar per diverses proves lúdiques, podrem conèixer tres entitats amb qui Claror tenim conveni de col·laboració i participar en un sorteig solidari ben especial. Les entitats amigues són:
  L'Associació Encert, que promou el lleure, la formació i l'ocupació d'infants i joves amb discapacitat intel·lectual
  L'Associació Aprenem, que treballa per a la inclusió d'infants amb trastorns de l'espectre autista
  L'Associació Superacció, dedicada a la inclusió de joves mitjançant la triatló
   
  Activitats de fitness i salut
  I per acabar d'arrodonir la matinal, també oferirem activitats de fitness i de salut. Es faran masterclasses a l'aire lliure de Body Balance, Body Combat i una sessió de Zumba amb temàtica musical de Broadway.
   
  El nostre àmbit de salut oferirà a les persones que així ho vulguin fer-se una valoració del seu estat de condició física a través de l'anàlisi de l'Índex de Massa Corporal (IMC), la Tanita i mitjançant valoracions de flexibilitat, força del tren superior i força del tren inferior.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate