Milla Sagrada Família i cursa Les 5 Milles

  El 26/4 correm la Milla Sagrada Família i la nova cursa Les 5 Milles!

  13 de març, 2015

  El diumenge 26 d'abril és la data triada per a la celebració de la Milla Sagrada Família, que enguany arriba a la seva trenta-unena edició. La mítica cursa que es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família és una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme de mig fons a Catalunya. A més, aquest any l'organització presenta una gran novetat perquè a les sèries amb el circuit tradicional de 1.609 metres s'hi sumarà la primera edició de la cursa Les 5 Milles que presentarà un circuit de 8.045 metres que de ben segur farà les delícies dels runners més exigents. La prova es disputarà a les 9 hores, abans de les carreres amateurs i professionals de la Milla. 

  Inscripcions a la 31a Milla Sagrada Família 
  Tant les inscripcions individuals com les que es facin per equips es podran fer entre el dia 23 de març i fins al dimecres, dia 22 d'abril, a les 20.00 hores o bé quan s’exhaureixin els dorsals disponibles per a cada sèrie. La inscripció serà gratuïta en totes les categories. Inclou en tots els casos una assegurança establerta per l'organització. 
  INSCRIU-TE AQUÍ

  Inscripcions a la 1a cursa Les 5 Milles
  Tant les inscripcions individuals com les que es facin per equips es podran fer entre el dia 23 de març i fins al dimecres, dia 22 d'abril, a les 20.00 hores o bé quan s’exhaureixin els dorsals disponibles per a cada sèrie. La inscripció a aquesta cursa suposarà un pagament solidari de 5 euros en benefici de les entitats presents a la gimcana esportiva (Associació Encert, Associació Aprenem i Associació Superacció). 
  INSCRIU-TE AQUÍ

  Recollida de dorsal i samarreta de regal
  Com l'any passat, s'utilitzaran dorsals amb xip incorporat. Cal que un cop inscrit passis a recollir el teu dorsal i la samarreta de regal de la Milla Sagrada Família pel Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333) els següents dos dies:

  - Divendres 24 d'abril de 15 a 20 hores
  - Dissabte 25 d'abril de 8.30 a 20.30 hores

  Cal que us enganxeu el dorsal al pit (no us el cosiu). Qualsevol modificació de col·locació o anul·lació de publicitat serà sancionada amb la desqualificació.

  Quinze curses
  Al llarg de tot el matí es faran un total de quinze curses, que començaran a partir de les 9.00 hores, amb la sortida de la cursa Les 5 Milles. A partir de les 10 hores se succeiran les curses populars de la Milla: veterans, cadets, júniors, infantils, alevins, benjamins i les sèries de categoria absoluta tant femenina com masculina, que tindran lloc a les 11.45 i a les 12 hores.

  A les 12.45 hores les sèries amateurs acabaran per donar pas a la cursa d’atletes d’elit (Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona). Primer de tot es correrà la sèrie masculina, que començarà a les 12.45 hores i, a continuació, la sèrie femenina, que començarà a les 13 hores.

  Veure tots els horaris de les sèries populars

  Guanya el concurs fotogràfic a Instagram i tindràs de 2 mesos gratuïts a Claror
  És ben senzill, només has de fer fotos sobre la Milla Sagrada Família i publicar-les des del teu mòbil a Instagram amb els hashtags #lamillabcn i #clubsclaror

  En la foto també indica en la descripció el teu nom i cognoms complets, si ja ets abonat d'un dels nostres clubs i de quin, i en quin club t'agradria tenir el descomptes de dos mesos: Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim o Can Caralleu.
   
  Si la teva foto és la que té més likes, seràs el guanyador. En cas d'empat es farà un sorteig per decidir el la persona que s'emporta el premi.

  Apunta-t'hi! Fem entre tots la Milla més gran! wink

  Més informació
  www.lamilla.cat

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate