Milla Sagrada Família i cursa Les 5 Milles

  Ja estan obertes les inscripcions per a la Milla Sagrada Família i la cursa Les 5 Milles

  23 de març, 2015

  Atenció runners! Ja estan obertes les inscripcions per córrer la Mila Sagrada Família i la nova cursa Les 5 Milles que se celebraran el diumenge 26 d'abril. Si tens pensat participar-hi no t'encantis i assegura't el dorsal formalitzant la inscripció de forma online.

  Què cal fer per inscriure's?

  Milla Sagrada Família (circuit 1.609 metres)

  Tant les inscripcions individuals com les que es facin per equips es podran fer online entre el dia 23 de març i fins al dimecres, dia 22 d'abril, a les 20.00 hores o bé quan s’exhaureixin els dorsals disponibles per a cada sèrie. 

  La inscripció és gratuïta i inclou en tots els casos una assegurança establerta per l'organització i una samarreta de regal.


  Com es pot tramitar la inscripció?
  La inscripció per poder participar a la Milla Sagrada Família s'ha de fer per Internet. Per inscriure's només cal omplir el formulari d'inscripció que trobareu a partir del 23 de març en aquests dos enllaços:

  Cursa Les 5 Milles (circuit 8.045 metres)

  Les inscripcions es podran fer online entre el dia 23 de març i fins al dimecres, dia 22 d'abril, a les 20.00 hores o bé quan s’exhaureixin els 500 dorsals disponibles.

  Formulari d'inscripció a la cursa Les 5 Milles

  La inscripció a aquesta cursa suposarà un pagament solidari de 5 euros en benefici de les entitats presents a la gimcana esportiva. També inclou en tots els casos una assegurança establerta per l'organització i una samarreta de regal.

  On recollir el dorsal i la samarreta de regal

  Farem servir dorsals amb xip. A més, seran de diferents colors segons la categoria.
  El dorsal es lliurarà al Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333) aquests dos dies:
  - Divendres 24 d'abril de 15 a 20.00 hores
  - Dissabte 25 d'abril de 8.30 a 20.30 hores

  Cal que us enganxeu el dorsal al pit (no us el cosiu). Qualsevol modificació de col·locació o anul·lació de publicitat serà sancionada amb la desqualificació.

  Veniu a córrer la milla amb la samarreta que us donem de regal.
  Ens volem fer notar! ;)

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate