Claror, més que fitness!

Inaugura el centre esportiu de Taradell, assessorat per Claror

31 de març, 2015

Aquest passat dissabte 28 de març es va celebrar la inauguració de l'Espai d'Aigua i Salut de Taradell (l'EAS Taradell), el nou centre esportiu municipal de la població d'Osona. La Fundació Claror ha estat assessorant l'Ajuntament de Taradell durant els últims tres mesos per la posada en marxa d'aquest nou equipament públic. L'EAS Taradell és un equipament de més de 2.600m2, realitzat pels arquitectes RCR Aranda Pigem Vilalta d'Olot, l'enginyeria ARIBAU 70 de Barcelona i l'assessorament de Fundació Claror; que l'han fet entre tots un edifici sostenible i integrat en el seu entorn.

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, el President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l'alcalde de Taradell, Lluis Verdaguer, entre d'altres personalitats.

Als parlaments, l'alcalde Lluís Verdaguer va agrair a totes les persones i entitats que han format part del projecte, entre ells tots els col·laboradors de la Fundació Claror. En paraules de Vergadur, "Claror era l'engranatge que faltava per fer-lo possible. Gràcies per aportar-nos els vostres coneixements i assessorament, i per sentir-vos-el vostre". 

Per la seva banda, el president Artur Mas va recordar que aquest equipament es va engegar en època de bonança econòmica, ara fa 8 anys, i s'ha acabat en el moment econòmic més difícil. Però que tota la feina feta ha tingut el seu resultat. Mas va felicitar a tots els que hi han participat i va afirmar que "es pot aplicar a la situació global del país: moltes empreses han fet molta feina i se n'han sortit". I va afegir: "és un exemple clar que per molt dur i llarg que sigui l'hivern, al final sempre arriba la primavera. A Catalunya li passarà el mateix: anys durs, difícils, d'impediments i incertesa, però també d'esforç i valentia; i, al final, arribarà la primavera".

La inauguració va culminar amb tota una jornada de visites guiades i portes obertes per veure les instal·lacions, que obren les seves portes al públic el dimecres 1 d'abril.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate