Claror, més que fitness!

Els Clubs Claror reconeguts com clubs amb cor per Càritas

23 d'abril, 2015

El passat dimecres 15 d'abril, la Diputació de Barcelona i Càritas Diocesana de Barcelona van celebrar un Acte de Reconeixement dels Clubs amb Cor amb la presència d'una vintena de clubs esportius, tots implicats d'alguna manera amb els projectes que Càritas duu a terme per lluitar contra la pobresa.

En el cas de Claror, són un grup de joves del Centre Obert Glamperetes de la Barceloneta els qui acudeixen cada setmana a fer activitat física al Claror Marítim. També hem comptat amb la presència de Càritas en alguns actes organitzats a Can Caralleu i recolzem iniciatives com la Caminada solidària a Collserola que es durà a terme el proper 23 de maig.

Els Clubs Claror vam rebre el reconeixement de la mà del Diputat delegat d'Esports, Josep Salom i Ges i el director de Càritas, Salvador Busquets i Vila. Va recollir el guardó, Ester Benach, responsable de Relacions i Compromís Social de Claror.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate