Claror, més que fitness!

Nou èxit de la Claror Fitness Fest! Gràcies a tots per venir!

30 de setembre, 2015

La segona edició de la Claror Fitness Fest va ser tot un èxit que va aplegar més 1.500 persones a la plaça Charles Darwin de Barcelona. Durant tota la tarda es van anar succeint masterclasses de les activitats fitness més innovadores del panorama actual. Vam fer indoor walking, spining, body pump, body combat i una espectacular sessió final de sh'bam Les Mills dirigida pel crack del fitness Claudio Melamed acompanyat pels nostres tècnics i la música en directe de la banda Old Star. La festa va comptar amb la presència de la Regidora del Districte de Ciutat Vella, Gala Pin Ferrando, i la comissionada d'Esport de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza.

Vam arrodonir la festa estrenant les noves instal·lacions del Claror Marítim que a partir d'aquesta temporada presenta una oferta de fitness i wellness més potent gràcies a la nova zona d'spa i talassa i a la renovació a fons de la sala de fitness, la sala d'spining i la construcció d'una nova sala d'activitats dirigides.

Et dexiem aquí les millors fotos de la festa! wink

Claror Fitness Fest 2015

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate