Torneig de Bàsquet Infantil

Del 28 al 30 de desembre torna el Torneig de Bàsquet Infantil Claror

1 de desembre, 2015

Del 28 al 30 de desembre, els pavellons del Claror Marítim i Claror Sardenya acolliran el 22è Torneig de Bàsquet Infantil de Nadal organitzat per Claror.
 
El torneig enguany arriba a la vint-i-dosena edició i la competició es desenvoluparà al llarg de tres dies. Hi participaran setze equips, vuit de masculins i vuit de femenins, que composaran un cartell de luxe.
 
Format de competició del torneig
La competició es desenvoluparà al llarg de tres jornades i els partits es jugaran en dos pavellons per tal de poder acollir tots els enfrontaments dels equips.
 
El primer dia del torneig, el dilluns 28 de desembre, es jugaran simultàniament partits als pavellons del Claror Sardenya i del Claror Marítim, mentre que el dimarts 29 de desembre es jugaran els partits de les fases de classificació al pavelló del Claror Sardenya,. La tercera jornada de competició, el dimecres 30 de desembre, es desenvoluparà íntegrament al pavelló del Claror Sardenya, on es disputaran les semifinals i la final tant masculina com femenina.
 
Cartell del torneig
El torneig comptarà amb un total de setze equips participants, vuit de masculins i vuit de femenins.
 
Infantil masculí: FC Barcelona Lassa, Club Joventut Badalona, Catalana Occident Manresa, Masculi Maresme 3V, CB Granollers 2003, Iraurgi Saski Baloia, Safa Claror A, Safa Claror B.
 
Infantil Femení: Iraurgi Saski Baloia, Snatt's Femení Sant Adrià, Femení Maresme Coelmin 3V, Basket Almeda, CN Sabadell, CBS Barça, Joviat i Safa Claror.
 
Seguiment del torneig via twitter
Com l'any passat farem un seguiment especial a Twitter on podràs deixar-hi els teus comentaris i mantenir-te informat sobre les novetats d'aquesta competició. Per fer-ho només has de ser usuari de Twitter i fer-te seguidor del hashtag que hem creat especialment per al Bàsquet Safa Claror: #safaclaror
 
A més, també ens podràs enviar els teus tuits si en els teus comentaris hi poses #safaclaror
 
Trobaràs tota la informació a www.torneigbasquetinfantil.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate