Claror, més que fitness!

El Grup Claror aterra ara també a Taradell

1 de març, 2016

El Grup Claror, a través de l'empresa Llinarsport SL, assumirà a partir d'aquest 1 de març la gestió dels dos equipaments municipals de Taradell, a la comarca de l'Osona, mitjançant un contracte de Prestació de Serveis. Els equipaments són l'Espai d'Aigua i Salut (EAS) Taradell, i el pavelló d'esports El Pujoló. Aquest és el resultat del concurs públic que el consistori taradellenc va obrir a finals de 2015 per licitar el contracte de serveis. Després de valorar les dues empreses que es van presentar a nivell econòmic, administratiu i tècnic, Llinarsport S.L. ha estat la guanyadora.
 
Llinarsport està participada en un 60% per Fundació Claror (empresa que va assessorar l’Ajuntament de Taradell en la reformulació del projecte de l’EAS) i un 40% per l’Escola Ginebró, i ja gestiona tres centres: l’Esportiu de Llinars del Vallès en règim de concessió, i dos equipaments municipals de Sant Joan Despí  (poliesportius Salvador Gimeno i el Francesc Calvet) en règim de prestació de serveis.
 
Amb l'EAS Taradell, el Grup Claror (format per la Fundació Claror, la Fundació Can Caralleu i Llinarsport) ja aglutina un total de 8 clubs esportius, que sumen més de 44.000 abonats i més 600 treballadors.
 
L'EAS Taradell és un equipament de 2.600 metres quadrats inaugurat el març de 2015, que compta amb una piscina gran de 20 metres i sis carrers, una piscina petita, sauna, bany de vapor, sala de fitness, sala de spinning, sala polivalent d'activitats dirigides, i vestidors d'abonats i de grups.
 
Propietat i gestió econòmica municipal
Tot i la licitació a una empresa externa, l’equipament continua sent de propietat municipal i l’Ajuntament participarà en la presa de decisions de la gestió, en temes com activitats, preus i funcionament general. També mantindrà la gestió econòmica, és a dir, el pagament a proveïdors o el cobrament de quotes als abonats. L’empresa adjudicatària es farà càrrec de la gestió del personal tècnic, administratiu i de manteniment dels dos equipaments esportius, i també serà responsable del manteniment preventiu.
 
La valoració de les empreses es basava, sobretot, en l’oferta econòmica que presentaven, però també en aspectes com la formació del personal, propostes de captació de nous abonats, de millores en el manteniment i la neteja o projecte d’activitats, entre d’altres.
 
L’adjudicació és per dos anys porrogable cada any fins a un màxim de dos anys més (un total de quatre), amb un pressupost màxim de 471.000 euros (Llinarsport va presentar una oferta que suposa una rebaixa de l’1% d’aquest pressupost).

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate