Claror, més que fitness!

  Arriba la Festa Major del barri de la Sagrada Família!

  6 d'abril, 2016

  Amb la primavera i el bon temps, comencen les festes majors i un dels primers barris és el de Sagrada Família, al Districte de l'Eixample.
   
  Enguany, la Coordinadora d'entitats ha recuperat un tercer cap de setmana de festa, perquè castellers, geganters i la milla puguin sortir a plaça un diumenge cadascun sense presses ni acotaments d'espai.
   
  Així doncs, viurem la festa del 10 al 24 d'abril. Us adjuntem el programa perquè no us perdeu ni una activitat. Nosaltres us convidem molt especialment a la Claror Fitness Fest del 24 d'abril, un matí ple d'activitats per a tots els gustos. Aquí trobaràs tota la informació sobre horaris i inscripcions online:
  Cursa Les 5 milles 
  La milla 
  Trofeu internacional Ciutat de BCN 
  Gimcana lúdica i solidària  
  Màster de sh'bam amb concert de música en directe!
   
  També volem convidar-vos als diversos actes que organitza l'Associació Can Roger, de la qual formem part, i en especial a la festa del dissabte 16 d'abril.
   
  Ja ho sabeu, en uns dies ens retrobem pels carrers de Sagrada Família vivint i gaudint d'una festa organitzada per moltes entitats del barri!

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate