Claror, més que fitness!

Més de 80 activitats l'any per a tots els gustos i edats

12 d'abril, 2016

Un dels pilars fonamentals de la filosofia de Claror és el nostre compromís amb la promoció de l’esport popular sigui quina sigui l’edat i l’estat físic de cadascú. Per això cada any organitzem més de 80 esdeveniments esportius, la majoria gratuïts, i de tall popular. Ho fem des de diverses disciplines ja siguin curses de running d’asfalt o cros, masterclasses de fitness a l’aire lliure o indoor, tornejos i campionats de pàdel, bàdminton, tennis, voleibol, tennis platja, així com nits temàtiques d'escalada, banys de bona nit i molt més. Els nostres esdeveniments esportius van mobilitzar l’any 2015 més de 12.000 esportistes a Barcelona ciutat i Llinars del Vallès.
 
Compromís solidari i promoció de l’esport infantil
La majoria dels esdeveniments esportius que organitzem tenen un marcat compromís solidari, tant pel seu nivell d’inclusió com perquè van orientats a recaptar fons per a entitats del tercer sector amb les que tenim una estreta col·laboració.  Un exemple és la inscripció solidària de la cursa de Les 5 Milles, la recaptació de la qual es dóna a les associacions Aprenem, Encert i Superacció.
D’altra banda, les competicions infantils són una gran part de les activitats que  organitzem al llarg de l’any. El nostre objectiu és fomentar l’activitat física en infants i joves en col·laboració amb escoles i entitats presents als barris on estan situats els nostres clubs esportius. Oferim campionats de judo, tennis, pàdel, bàsquet, natació i curses escolars.
 
Aquests són els nostres esdeveniments més importants:
 
Milla Sagrada Família
Des del 1985
Illa Gaudí de Barcelona
www.lamilla.cat
 
Claror Fitness Fest
Des del 2013
Edició Abril c/Marina amb Provença
Edició Setembre pl. Charles Darwin
www.clarorfitnessfest.cat
 
Cursa Les 5 Milles
Des del 2015
Illa Gaudí de Barcelona
www.les5milles.cat
 
Cros de Muntanya
Des del 2001
Can Caralleu – Collserola
www.croscancaralleu.cat
 
Campionats Escolars de Natació
Des del 1985
Claror Sardenya I Can Caralleu
 
Torneig de Bàsquet Infantil 
Des del 1995
Claror Sardenya I Claror Marítim
www.torneigbasquetinfantil.cat

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate