La veu de Claror

'Esdeveniments molt especials' per Núria Borràs

12 d'abril, 2016

Si prenem com a referència la Milla Sagrada Família, es pot dir que organitzar esdeveniments de caràcter popular va en paral·lel a la nostra història, ja que la primera edició es va celebrar quan l’Esportiu Claror encara no havia celebrat el seu tercer aniversari. I enguany ja estem a punt de gaudir de la 32a edició!
 
Estem parlant dels 80s, quan fer activitats esportives de caràcter popular a la ciutat de Barcelona no estava tan arrelat com en l’actualitat. El nostre objectiu amb la celebració de les primeres edicions de la Milla era promocionar l’esport per a tothom, donar-lo
 
a conèixer portant-lo al carrer i que, a més, tingués un component lúdic i festiu; que més enllà de la competició fos una experiència gratificant per als qui hi participaven.
 
Amb el temps la Milla s’ha fet gran i s’ha anat acompanyant d’altres esdeveniments que, amb formats més o menys ambiciosos, se celebren a tots els clubs gestionats per Claror. Segur que molts de vosaltres, lectors, heu participat en alguna màster de spining, de zumba o de sh’bam; o en alguna de les activitats especials que els nostres equips organitzen per a celebrar el Carnaval o Halloween. I és que a cap dels nostres centres ja no es concep una festivitat especial sense que vagi acompanyada d’un esdeveniment també especial.
 
I un dels esdeveniments que ha arribat amb més força i amb ganes de quedar-se amb nosaltres és la Claror Fitness Fest que, des del Marítim i el mes de setembre, ens dóna el tret de sortida a una nova temporada d’activitats i esdeveniments que no pretenen altra cosa que fer una activitat física saludable i gratificant en el sentit més ampli de la paraula.
 
Núria Borràs
Directora Executiva de Claror Sardenya i Claror Cartagena

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate