Claror, una potent oferta esportiva

  Presentem noves activitats aquesta primavera

  12 d'abril, 2016

  Treballem cada dia per oferir-te el millor fitness i per això, des d’abril, els clubs gestionats per Claror presenten novetats en l'oferta d’activitats dirigides.
   
  Aiguacombat
  Hem ideat una activitat de treball cardiovascular, inspirada en les arts marcials i altres disciplines com la boxa, el karate, el taekwondo i moltes més. Milloraràs la coordinació, l’agilitat, la força i l’equilibri, cremant calories ràpidament.
   
  Aquacross
  Activitat d’alta intensitat d’entrenament encreuat que es duu a terme al medi aquàtic, tant dins com fora l’aigua, amb treball individual i per equips. L’objectiu és conèixer el teu límit personal, reduir el greix corporal, augmentar la força i la resistència, i modelar el cos.
   
  Dansa sènior
  Per a persones grans amb ritme que vulguin fer exercici mitjançant coreografies. Activitat amb suport musical en la qual es treballa la tècnica base de dansa.
   
  Sh’bam
  Sh’bam és un programa que combina moviments de ball senzills i divertits. És perfecte per posar-te en forma i deixar sortir l’artista que portes dins fins i tot si ballar no és una de les teves qualitats innates. Ballaràs al ritme dels èxits més actuals, de la música dance que més s’escolta a les discoteques, de la música llatina moderna i de les versions de grans èxits.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate