Claror, més que fitness!

  Nous projectes a la Barceloneta per sumar al desenvolupament

  14 d'abril, 2016

  A Claror tenim una ferma vocació social, i una manera de demostrar-ho és estar presents en la vida dels territoris on tenim clubs. En el cas de la Barceloneta, des de la inauguració del Claror Marítim, l’any 2001, estem presents a la Comissió de Festa Major i en maquetem el programa d’actes.
   
  També fa tres anys que mantenim un conveni amb el Centre Obert Glamperetes, de Càritas Diocesana de Barcelona, per fomentar la pràctica esportiva d’un grup d’infants.
   
  En el darrer any, però, hem intensificat la nostra presència al barri gràcies, en part, a l’existència d’un pla comunitari que desplega diversos projectes per al desenvolupament del territori en benefici dels veïns i les veïnes.
   
  Fomentant la formació i l’ocupació
  Recentment, ens hem adherit al Pacte per a l’ocupació Barceloneta Proa a la Mar, que té com a objectiu fomentar la formació i l’ocupació dels veïns i les veïnes de la Barceloneta. La nostra aportació pot ser diversa, des de publicitar les vacants de feina al Punt d’Informació i Orientació Laboral fins a prioritzar la contractació de persones del barri passant per becar determinats col·lectius per tal que puguin completar la seva formació. En aquest darrer cas, aquest curs hem signat un acord amb l’Institut Salvat–Papasseit per becar 24 joves que assisteixen al Marítim per aprendre a nedar, la qual cosa els pot ser útil en un futur si volen formar-se en activitats relacionades amb el mar.
   
  Promovent hàbits saludables
  També formem part de la Comissió Entre Nosaltres que té com a objectiu informar i promoure la reflexió al voltant de les addiccions, per poder treballar la prevenció i, al mateix temps, orientar i donar suport als addictes i als seus familiars. Per part de Claror estem donant suport a aspectes relatius a la comunicació i formem part de la subcomissió de la Marxa Entre Nosaltres, una caminada pel barri que es duu a terme en el marc de la Festa de Primavera del 21 de maig.
   
  Recapte d’aliments
  Una altra de les col·laboracions és la recollida d’aliments per al projecte comunitari “Bon veí, bon profit”. En aquest cas, la col·laboració és més puntual ja que es tracta d’aprofitar l’organització d’esdeveniments esportius per promoure una recollida massiva de productes. La primera experiència la vam tenir per la Claror Fitness Fest que vam organitzar el 26 de setembre passat. En una tarda, vam recollir 250 quilograms i 43 litres d’aliments que vam lliurar directament a l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, una de les entitats que formen part del projecte i que és una de les distribuïdores principals d’aliments a aquells veïns i veïnes que més ho necessiten.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate