Claror, més que fitness

Gaudeix d'un 50% de descompte per entrar a l'OPEN CAMP Barcelona

21 de setembre, 2016

Coincidint amb les Festes de la Mercè 2016, del 22 al 25 de setembre arriba l'OPEN CAMP Barcelona, el primer parc temàtic de l'esport de la ciutat. Per ser abonat d'un dels clubs Claror, gaudiràs d'un 50% de descompte en l'entrada per a tu i els teus acompanyants.

Per tenir accés a aquesta oferta és molt fàcil, només has de presentar el teu carnet d'abonat del teu Centre Esportiu Municipal o ensenyant la imatge que acompanya aquesta notícia.

OPEN CAMP és el primer parc del món dedicat a l'univers de l'esport on viuràs sensacions fins avui reservades als esportistes professionals i que ara podràs compartir amb la família, parella o amics. Al parc de l'esport OPEN CAMP experimentaràs minuts de glòria en escenaris reals com l'Estadi Olímpic, el Museu Olímpic, la Torre Telefònica o els camps olímpics de beisbol i hoquei que et faran sentir un estel per un dia.

Les càmeres, els flaixos i les mirades de l'afició se centraran només en tu, perquè tu ets el protagonista. Esperant que facis el gol definitiu, el triple guanyador, el punt decisiu. La diversió per a totes les edats està garantida
 
Més informació
www.opencamp.com

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate