Claror, més que fitness

Som premiats per la tasca d'Innovació Social

26 d'octubre, 2016

La Fundació Claror vam rebre ahir la menció especial a la Innovació Social de mans del Conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, en el marc de la II Jornada ImplementarRSE organitzada per la Universitat Abat Oliba CEU i el Centre Especial de Treball Apunts.
 
La segona edició d'aquesta jornada va estar centrada en com les organitzacions poden impulsar projectes de co-creació a partir del diàleg amb els grups d'interès. En aquest sentit, Claror vam ser convidats com a ponents per tal d'explicar la nostra implicació en l'impuls i coordinació del projecte social de Can Roger.
 
En aquesta mateixa categoria també es reconeixia la tasca d'Ikea, que va rebre el guardó, i Laboratoris Esteve, que va obtenir la segona menció especial.
 
Els reconeixements també van posar en valor empreses en dues altres categories: ‘Empresa amb Valors Socials’, on el guardó va ser per HP i les mencions especials per Share Events i Grup Andilana. I per a la ‘Promoció de la Diversitat’ amb guardó per QuirónSalud i mencions especials per Ndavant i Movement.
 
Els jurat dels reconeixements ha estat el Club d’Emprenedors/es de la Universitat Abat Oliba CEU, format per alumnes de diferents graus, on es promou l’economia social i la responsabilitat social empresarial.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate