Claror, més que fitness

Pedaleja a la sala Barts i lluita contra la SIDA

25 d'octubre, 2016

Els Clubs Claror ens hem adherit a l'Aids World Cycling, un esdeveniment esportiu i solidari organitzat per la Fundació contra la Sida amb el suport de Schwinn Quality i Fit4life
 
L'esdeveniment es durà a terme el 12 de novembre, a la sala Barts de Barcelona, i consisteix en una marató ciclista, de 10 a 22 hores, que permetrà fer una volta al món per a la fi de la sida.
 
S'hi pot participar a títol individual o per equips, d'entre 3 i 12 persones.
 
En aquest sentit, des de Claror i Can Caralleu, patrocinarem els cost d'inscriure 2 equips (600 equips) de 12 persones per tal de sumar 24 ciclistes, entre treballadors i abonats que completin la Marató. 
 
I, a més, a les 20 hores, seran els nostres tècnics esportius els qui dinamitzaran l'etapa des de la tarima. Un bon moment per pedalar tota la família Claror junta!
 
Si vols participar-hi i no assisteixes de manera regular a les nostres sessions d'spining, envia un mail a esportistescompromesos@claror.cat i t'explicarem com apuntar-te!
 
La inscripció a l'esdeveniment finalitza el 8 de novembre a les 12 hores.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate